Podaci i politika privatnosti

Ovaj dokument utvrđuje pravila o podacima i privatnost na web stranici vivomixx.eu
MENDES S.A. – Via S. Balestra, 10, 6900 Lugano, Švicarska

Čemu služe ova pravila o podacima i privatnost na web stranici?

Ova pravila o podacima i privatnosti regulišu privatnost ove web stranice i njenih korisnika koji su odlučili da je posete. Ova se pravila odnose na različita područja privatnosti korisnika i navode obaveze i zahteve korisnika, web stranice i vlasnika web stranice. Način na koji ova web stranica obrađuje, čuva i štiti korisničke podatke i informacije takođe će biti detaljno opisane ovim dokumentom.
Za bilo kakva pitanja u vezi ovih pravila, molimo kontaktirajte našeg službenika za zaštitu podataka na dpo@vivomixx.eu.
Svaki zahtev koji nam pošaljete u vezi sa našim pravilima o privatnosti ili načinu na koji obrađujemo vaše podatke obradi će se u roku od 30 dana.

Prikupljanje podataka

Vaše podatke prikupljamo direktno od vas ili sa web stranice vaše organizacije. Prikupljamo sledeće podatke:

  • informacije za kontakt uključujući ime, kompaniju, kućnu adresu i e-adresu
  • ne prikupljaju se druge informacije vezane za ankete i/ili pozivnice za događaje i/ili prodajne aktivnosti.

Web stranica ne prikuplja nikakve lične podatke koji nisu javni. Automatski prikuplja (kad su dostupne) informacije o pregledaču, operativnom sistemu, web lokacijama koje ste posetili pre i nakon poseta ovom blogu, IP adresu posetioca.
Ti se podaci sakupljaju kako bi se izračunao broj posetilaca ove web stranice, broj posetilaca po stranici i naziv domena davaoca internetskih usluga. Izdavač ovog bloga može upotrebljavati te podatke u zbirnom obliku da bi razumeo kako posetioci koriste web stranicu u svrhu poboljšanja usluge. Ti se podaci ne dele sa bilo kojom drugom kompanijom.

Šta radimo s podacima koje prikupljamo

Ove podatke tražimo kako bismo razumeli vaše potrebe i pružili vam bolju uslugu, posebno iz sledećih razloga:

  • Interno vođenje evidencije
  • Podatke možemo koristiti za poboljšanje naših proizvoda i usluga, poput učestvovanja na događajima i zanimanja za određene materijale na našoj web stranici.
  • Povremeno možemo slati promotivne e-poruke o novim događajima, vestima vivomixx.eu ili drugim informacijama za koje mislimo da bi vam mogle biti zanimljive koristeći adresu e-pošte koju ste naveli.
  • Podatke možemo koristiti za prilagođavanje web stranice vašim interesima.

Naša posvećenost sigurnosti podataka

vivomixx.eu brine za sigurnost vaših podataka. Kako bismo sprečili neovlašćeni pristup podacima ili otkrivanje podataka, održali tačnost podataka i osigurali odgovarajuću upotrebu informacija, uveli smo razumne fizičke, elektronske i upravljačke postupke za zaštitu i sigurnost informacija koje prikupljamo na mreži.

Mogućnost odabira

vivomixx.eu vam nudi izbor da primate različite vrste informacija i druge načine komunikaciaje. Možete se pretplatiti na e-biltene ili druge publikacije. Ako se u bilo kom trenutku vaše sklonosti prema određenim sadržajima promene, pružamo prikladne odjavne veze i mogućnost odjave.

Prelazak na druge web stranice

Naša web stranica može sadržati linkove koji će vam omogućiti da lako pristupite drugim zanimljivim web stranicama. Međutim, nakon što pristupite tim stranicama i napustite našu web stranicu, treba da znate da mi nemamo nikakvu kontrolu nad tom drugom web stranicom. Zbog toga ne možemo biti odgovorni za zaštitu i privatnost bilo kakvih podataka koje dajete tokom poseta takvim web stranicama, a takve stranice to nemaju regulisano ovom izjavom o privatnosti. Treba biti oprezan i pogledati izjavu o privatnosti primenjivu na dotičnu web stranicu.

Kolačići (Cookies)

Ova web stranica koristi kolačiće – male tekstualne datoteke koje se postavljaju na vaš računar kako bi vam kao korisniku web stranice omogućile bolje pretraživanje. Kolačići se koriste za prepoznavanje interesa korisnika prema onome što je korisnik prilikom povratka na stranicu odabirao, skladištenje podataka za stvari kao što su kolica za kupovinu i pružanje anonimnih podataka o praćenju aplikacija trećih strana poput Google Analytics. Kolačići će poboljšati vaše iskustvo pretraživanja stranice. Međutim, možda biste radije onemogućili kolačiće na ovoj ili drugim web stranicama. Najbolji način za to je da onemogućite kolačiće u svom pretraživaču. Predlažemo vam da u vašem pretraživaču pristupite delu “Pomoć” ili da pogledate web stranicu About Cookies koja nudi smernice za sve moderne pretraživače.

Izmene

U slučaju ažuriranja uslova vivomixx.eu na mreži vezanih za podatke i privatnost, iste ćemo objaviti ovde i ažurirati datum revizije ovog dokumenta kako biste uvek znali koje podatke prikupljamo na mreži, kako ih koristimo i koji je vaš izbor. Ukoliko nastavite da pregledate web stranicu vivomixx.eu nakon objavljivanja izmena u ovom dokumentu o podacima i privatnosti, znači da prihvatate izmene.

Vaše prihvatanje uslova

Korištenjem web stranice vivomixx.eu, izražavate saglasnost sa ovom izjavom o podacima i privatnosti.

Kako kontaktirati vivomixx.eu

Ako imate komentar ili pitanja u vezi sa ovim podacima i izjavom o privatnosti, možete nas kontaktirati putem e-pošte našeg službenika za zaštitu podataka (dpo@vivomixx.eu).