De Simone formulacija

Claudio De Simone je član organizacije American College of Gastroenenterology, penzionisani profesor infektologije Univerziteta L’Aquila (Italija), specijalista gastroenterologije, alergologije i kliničke imunologije. Njegov interes za ljudsku mikrobiotu počeo je pre 25 godina kad je razumevanje važnosti crevne mikrobiote još bilo u začeću.

De Simone formulacija je mešavina živih bakterija sa najvećom koncentracijom po jednoj dozi. Ključni sojevi, proizvodni postupci i tačan udeo različitih sojeva u De Simone formulaciji su zaštićeni.

Vivomixx®, koji sadrži De Simone formulaciju, proizvodi se u Europi pod strogim nadzorom profesora De Simonea.

Glavne karakteristike De Simone formulacije

  • Kultiviše se iz zaštićene banke matičnih ćelija
  • Mešavina osam sojeva u specifičnom odnosu
  • Način proizvodnje je tajan

Poruka pronalazača

Dragi čitaoče,

Prošlo je mnogo godina otkada sam osmislio formulaciju mikrobiotske mešavine De Simone. U to vreme, razumevanje važnosti ogromne zajednice mikroba koja živi u svakome od nas bila je u začeću. Danas je klinički značaj “mikrobioma” ključan za mnoštvo medicinskih istraživanja širom sveta.

Tokom proteklih godina imao sam privilegiju da sarađujem ​​sa nekim od najistaknutijih naučnika u oblasti zapaljenskih bolesti creva, bolesti jetre, sindroma nervoznih creva, ginekologije i onkologije.

Kao lekar posebno se i profesionalno zalažem za bolesne i srećan sam da moj proizvod pomaže osobama sa zdravstvenim problemima.

Sa zadovoljstvom objavljujem da je moja formulacija dostupna u Europi zahvaljujući kompaniji Mendes SA, pod zaštićenim imenom Vivomixx. Odlučio sam da sarađujem sa Mendesom zbog njihove posvećenosti kvalitetu proizvoda.

Srdačno,

Profesor Claudio de Simone

Vivomixx, način života

Saveti za dobru brigu o mikrobioti

Želite li više informacija?

Otkrijte zašto je Vivomixx drugačiji od odtalih probiotika

Želite li više informacija?

Otkrijte zašto je Vivomixx drugačiji od odtalih probiotika

Vivomixx, način života

Saveti za dobru brigu o mikrobioti