Immuunipuolustuksen vahvistaminen on tärkeää, sillä sen avulla elimistösi pystyy vastustamaanflunssaa.

Mikrobiomin merkitys terveydelle on olennaisen tärkeä, ja vaikutus nähdään monilla tasoilla: fysiologiassa, immunologiassa ja ruoansulatuksessa. Hyviä bakteereita sisältävä kommensaalinen suolistofloora estää taudinaiheuttajia, kuten hiivoja, viruksia ja jopa sieniä, pääsemästä suolistoon.
Tärkein seikka on, että mikrobiomi stimuloi immuunipuolustusta ja edistää ravintoaineiden imeytymistä, vitamiinien synteesiä ja hermovälittäjäaineiden palautumista, jotka kaikki ovat välttämättömiä fyysisen ja henkisen terveyden kannalta.
Toisaalta mikrobiomin muuttuminen voi aiheuttaa myös terveysongelmia…

Miten mikrobiomin tasapaino palautetaan?

Auta hyviä bakteereja asettumaan suolistoon, tue mikrobiomia käyttämällä oikeaa bakteeriyhdistelmää ja vahvaa mikrobioottia immuunijärjestelmän tehostamiseen.

Juuri nyt on erityisen tärkeää muistaa pitää huolta itsestään, huolehtia riittävästä nesteensaannista, syödä hedelmiä ja kasviksia ja tarvittaessa lisätä vitamiineja ruokavalion tueksi. Aamuisin on hyvä tehdä hengitysharjoituksia ja venytellä kevyesti.

Jokaisen käytöksellä on merkitystä, ja siksi siteeraan J. F. Kennedyn lausetta, joka on tärkeä myös nykyään
“Älä kysy mitä maasi voi tehdä hyväksesi, vaan kysy, mitä sinä voit tehdä maasi hyväksi.”

Tällä hetkellä tärkeintä on: #StayHome