Turvotus ja epäsäännöllinen suolen toiminta alkoivat vaikuttaa jokapäiväiseen elämääni. Käytettyäni Vivomixx-valmistetta 10 päivän ajan ruoansulatus parani ja vatsan toiminta palasi vähitellen normaaliksi.
M.C.

Poikamme kärsi hankalasta vatsakivusta. Päätin antaa hänelle suolistovaivojen ehkäisyyn Vivomixx-valmistetta, ja sen käytön myötä hänen elämänlaatunsa parani. Hän rauhoittui ja reagoi paremmin ympäristöönsä.
D.E., vanhempi

Minulla on toisinaan suolen toiminnan häiriöitä, ja se vaikuttaa suorituskykyyni. Kuulin, että ruoansulatusvaivat ovat urheilijoilla varsin yleisiä, ja urheilulääkärini neuvoi minua käyttämään mikrobiootteja. Tuloksia näkyi jo pian Vivomixx-valmisteen käytön aloittamisen jälkeen ja huomasin, että vastustuskykyni kausiflunssia vastaan parani, mikä oli ylimääräinen etu!
R.T., urheilija

Lue professori De Simonen blogia
Turvallisuudestaan ja tehostaan tunnustusta saanut professori De Simonen kehittämä koostumus on markkinoilla Vivomixx-tuotenimellä lukuisissa maissa kaikkialla maailmassa.