Vivomixx on vahvin ravintolisä ja sisältää 8 erilaista bakteerikantaa, jotka auttavat tukemaan tervettä ruoansulatusjärjestelmää.
Vivomixx-valmisteen ainutlaatuista koostumusta on tutkittu yli 70 kliinisessä tutkimuksessa, joiden tuloksista on kerrottu yli 220 alkuperäisjulkaisussa. Tärkeimmät kansainväliset gastroenterologian yhdistykset ovat hyväksyneet koostumuksen.
Vivomixx-valmisteen on kehittänyt lääketieteen tohtori ja tartuntatautien ja immunologian professori Claudio De Simone, MD, PhD. Valmisteen sisältämät bakteerikannat on valittu sekä omien ominaisuuksiensa että niiden yhteisvaikutusten perusteella. Yhdessä ne tehoavat paremmin kuin yksittäiset kannat tai muut kantojen yhdistelmät.

Lue professori De Simonen blogia
Turvallisuudestaan ja tehostaan tunnustusta saanut professori De Simonen kehittämä koostumus on markkinoilla Vivomixx-tuotenimellä lukuisissa maissa kaikkialla maailmassa.