Vivomixx® 10 miljardia

Juuri sinulle sopiva pitoisuus, Vivomixx-mikrokapselit.

Kun suolistofloora on tasapainossa, Vivomixx Micro on paras tapa säilyttää saavutettu tasapaino. Helposti mukana kulkeva pieni purkki mahdollistaa säilytyksen huoneenlämmössä.

Vivomixx Micro -kapselit on pakattu erikoispurkkeihin (CSP-putkilo), joissa on molekyylisuodatin. Se toimii kosteudenpoistajana, jolloin tuote pysyy kuivana. Tämä ainutlaatuinen hi-tech-pakkaus säilyttää kapselien täyden tehon kaikissa olosuhteissa.

Muita Vivomixx-tuotteita suositellaan aina säilytettäväksi kylmässä, mutta erikoispakkauksen ansiosta Vivomixx Micro voidaan säilyttää poissa jääkapista ilman, että tuotteen laatu kärsii. Tuotetta ei kuitenkaan saa säilyttää yli 25 °C:n lämpötilassa.

Joissakin maissa Vivomixx Micro -kapselit on pakattu pieniin tölkkeihin, joissa on kosteudenpoistaja pitämässä kapselit kuivina.

Ravintoarvo

Yksi kapseli sisältää
Energiaa 0,31Kcal
Energiaa 1,31 kJ
Rasvaa 0 g
– josta tyydyttynyttä 0 g
Hiilihydraatteja 0,05 g
– josta sokereita 0 g
Proteiineja 0,01 g
Suolaa 0 g

Muut tuotteet

Mikrobiomi ja immuunipuolustus

Immuunipuolustuksen vahvistaminen on tärkeää, sillä sen avulla elimistösi pystyy vastustamaanflunssaa. Mikrobiomin merkitys terveydelle on olennaisen tärkeä, ja vaikutus nähdään monilla tasoilla: fysiologiassa, immunologiassa ja ruoansulatuksessa. Hyviä bakteereita sisältävä

5 tärkeää vinkkiä “hyvän” mikrobiootin valintaan

Poikkeuksellisina aikoina kannattaa keskittyä valitsemaan korkealaatuisia tuotteita. Harkinta ja järkevät valinnat ovat valttia, joten pohditaanpa hetki, miten osaamme valita ”hyvän” mikrobiootin. Onko kaikki myynnissä olevat mikrobiootit testattu ihmisillä

Faktoja tuotteesta: Miksi Vivomixx on ylivoimainen tuote?

Vivomixx on vahvin ravintolisä ja sisältää 8 erilaista bakteerikantaa, jotka auttavat tukemaan tervettä ruoansulatusjärjestelmää. Vivomixx-valmisteen ainutlaatuista koostumusta on tutkittu yli 60 kliinisessä tutkimuksessa, joiden tuloksista on kerrottu yli 170 alkuperäisjulkaisussa. Tärkeimmät kansainväliset gastroenterologian yhdistykset

Minkälainen ruokavalio tehostaa suoliston mikrobiomia?

Kuten tiedetään, ruokavaliolla on keskeinen vaikutus terveyteen. Jo antiikin aikana Hippokrates, nykyaikaisen lääketieteen isä, sanoi: “Olkoon ruoka lääkkeesi”. Nykyaikana tasapainoisen ja terveellisen ravitsemuksen kulmakivet ovat yleisesti tunnustettuja: ruokavalion pitää sisältää runsaasti kasviksia

Faktoja tuotteesta: Miksi terve ruoansulatusjärjestelmä on tärkeä?

Ihmisen ruoansulatusjärjestelmässä on tavallisesti yli 500 erilaista bakteerityyppiä, joilla on elintärkeä ja monitahoinen merkitys haitallisten bakteerien vastustamisessa. Niitä tarvitaan monenlaisiin toimintoihin ihmisen elämän aikana, esimerkiksi ravintoaineiden imeytymiseen ja vitamiinien tuotantoon. Huonosti toimiva ruoansulatusjärjestelmä voi

2020-08-27T12:02:04+02:00
Go to Top